pmu peggyMooie wenkbrauwen, perfecte eyeliner, volle lippen…. deze dromen kunnen uitkomen!

 

Maandag 23 november a.s. is onze specialiste weer aanwezig!

 

Peggy Saris van Beauty Skin Lines komt de permanente make up voor Beauty for Me verzorgen. Peggy is al meer dan 10 jaar ervaren permanente make-up specialiste in binnen en buitenland. Tevens doceert zij de trainingen van Nouveau Contour.

Wenkbrauwen

Permanente make-up corrigeert een dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen. Ook littekens in de wenkbrauwen kunnen met permanente make-up worden gecamoufleerd waardoor er weer een mooie, egale lijn ontstaat. De hairstroketechniek maakt het mogelijk een natuurlijke wenkbrauw te realiseren wanneer u ze helemaal niet (meer) heeft.

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kunt u de uitstraling van de ogen verfraaien, bijvoorbeeld met behulp van kleuraccenten. Door de juiste aanzet van een eyeliner worden ogen optisch groter. En denkt u zich eens in hoe fijn het is dat deze make-up nooit uitloopt!

Lipcontour

Een natuurlijke aanvulling of een extra accent op de lippen? Dat kan door permanente make-up toe te passen! Door een subtiele correctie bereiken we snel een symmetrisch aanzicht. En door te kiezen voor een mooie schaduw of totale pigmentatie volstaat een klein beetje gloss al voor de mooiste volle lippen.

De finishing touch na borstreconstructie

U heeft een heftige strijd tegen borstkanker achter de rug en na borstreconstructie een nieuwe borst of borsten gekregen. De natuurlijke kleur en vorm van een tepelhof ontbreekt echter, waardoor u onnodig geconfronteerd wordt met de periode die u juist zo graag achter u wilt laten.

Met behulp van een specifieke techniek én mijn jarenlange ervaring kan ik een zo natuurlijk mogelijk ogende tepelhof bij u creëren.

De behandeling duurt zo’n twee uur, waarbij de te behandelen plek verdoofd wordt met een crème. Ik teken de gewenste vorm van de tepelhof voor, samen bepalen we de kleur en door een speciale techniek toe te passen ontstaat een driedimensionaal resultaat. Kort na de behandeling oogt de tepel vrij donker. Na zeven dagen is het resultaat goed te beoordelen en de noodzakelijke nabehandeling wordt na acht weken uitgevoerd.

Ik ben blij u met mijn kennis en ervaring te kunnen steunen in deze strijd.

U verdient het beste!

Meer informatie over Beauty Skin Lines, of prijzen.