Soins Soleil Cellu-Guard®

Om optimaal van de voordelen van de zon te kunnen genieten, introduceert Sothys SOIN SOLEIL CELLU-GUARD®. Op basis van de jongste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van bescherming tegen de zon, werkt het exclusieve hightech Cellu-guard® complex als een echte bodyguard voor de huid. Deze biedt een: 
- drievoudige celbescherming (membranen, DNA, proteïnen) 
- tweevoudige weefselbescherming (bescherming van de vezels: collageen, elastine, ontstekingsremmende werking).
In combinatie met geoptimaliseerde UVA-UVB-filters van de jongste generatie helpt dit complex de huid haar natuurlijke verdediging te versterken om optimaal en goed beschermd te kunnen bruinen.

VOORBEREIDEN

Bruin zonder zon

Soin ensoleillant hâlé progressif ***
> Een 2 in 1 formule voor gezicht en lichaam, die dankzij haar lichte gehalte aan bruinende werkstoffen dagelijks gebruikt kan worden voor een gezond uiterlijk, het hele jaar door.

Autobronzant visage et corps ***
Haar niet gekleurde crèmeformule geeft de huid een sublieme natuurlijke en duurzame bruining.

BESCHERMEN

Soin visage et zones sensibles haute protection SPF 30 + ****
> Hypoallergeen**, en zonder parfum is dit product speciaal voor gevoelige huiden
Een waterbestendige crème die .de huid beschermt tegen vrije radicalen en fotoveroudering onder de meest intense zonnestraling.

Lait bronzant moyenne protection SPF 20 ****
> Waterproof, anti-zand, anti-zweet, olievrij. Een waterbestendige lait die plezierig zonnen mogelijk maakt doordat de huid doeltreffend is beschermd…

Soin teinté anti-rides faible protection SPF 10 ****
>Haar verzorgende formule beschermt de huid tegen veroudering en haar gekleurde textuur geeft direct bij het opbrengen een sublieme zonnegloed. Helpt de huid haar soepelheid te behouden. Aan te brengen zodra de zonnige dagen aanbreken voor een dagelijkse bescherming. Niet vet.

Crème sublimatrice visage et corps SPF 10 ****
Deze verzorgende bescherming met een zijde textuur bevat een bruiningsactivator, die voor een snellere, intensievere bruining zorgt.

Gel irisé visage et corps faible protection SPF 8 ****
Een unieke beschermende gel dankzij de bruiningsactivator die er voor zorgt dat er sneller een intensievere bruine kleur ontstaat. Een magische iriserende textuur voor een sprankelende bruine kleur met een gouden glans.

HERSTELLEN en KALMEREN

Soin régénérant anti-rides visage
Een intensieve verzorgingsformule, die de huid herstelt na de aanval van vrije radicalen en perfect gehydrateerd houdt. Kan ook als nachtcrème gebruikt worden tijdens de periode, waarin de huid aan de zon wordt blootgesteld

Fluide fraîcheur apaisant corps
Een verfrissende fluïde, die de huid onmiddellijk verzacht na blootstelling aan de zon dankzij de kalmerende actieve bestanddelen van dit product. Een kalmerende fluïde, die fotoveroudering helpt voorkomen en de huid hydrateert om haar alle glans weer terug te geven.

* hydratatie van de bovenste huidlagen
** formule om risico’s van allergie te minimaliseren
***Bevat geen zonnefilters. Beschermt niet tegen de zon
**** Respecteer de adviezen voor een goed gebruik van de zon.