Secrets de Sothys®

Secrets de Sothys® (alomvattende serie van stressbestrijdende anti-verouderingsproducten) is het resultaat van onderzoek door Sothys in de strijd tegen veroudering. De productlijn is de kern van haar vakmanschap en wetenschappelijke voorsprong. Hightech formules met allerhande actieve bestanddelen werden uitgekozen vanwege hun eigenschappen en hun synergetische werking op de huidveroudering. De kracht van de innovatie Tex-OE® (een extract van de cactusvijg): dit stimuleert het verschijnen van HSP, proteïnen die huidstress bestrijden en de levensvatbaarheid van de cel instandhouden na een agressieve invloed van buitenaf. Het parfum op basis van etherische olie van ylang-ylang en marjolein zorgt voor ontspanning en doet de zintuigen ontwaken, zodat de huid maximaal ontvankelijk wordt. Het gevolg: een gladde, stevige en gerevitaliseerde huid die straalt van schoonheid. Er  zijn zowel een gezichts- als lichaamsbehandeling in het Instituut ook te combineren.

THUISVERZORGING

Sérum global anti-âge destressant Secrets de Sothys® Een goddelijke textuur voor een wonderbaarlijk concentraat van technologie. De door Sothys geselecteerde actieve bestanddelen stimuleren de natuurlijke exfoliatie van de huid, beschermen het zenuwstelsel van de huid en optimaliseren de celvoeding. Dag na dag heldert uw teint op, is uw huid glad en hervindt haar soepelheid en ongekend fluwelige zachtheid. Breng ’s ochtends en ’s avonds aan op het gezicht en de hals, gevolgd door de Crème Soin global anti-âge destressant. Samenstelling; Oligosacchariden van cactusvijg, rijstpeptiden, neuroactieve dipeptide, hydraterend* complex, vitamine E, soft focus poeder met optisch effect. > Een echt uitzonderlijke verzorging. Rimpels vervagen en verminderen in aantal, de huid is opgespannen en beter gehydrateerd* voor een stralend en verjongend effect. > Bewezen doeltreffendheid.
Contour des yeux Secrets de Sothys® > Een algemeen werkende, intensieve formule die veroudering en stress tegengaat met actieve bestanddelen met drievoudige werking; gaat opgezwollenheid, rimpels en donkere kringen tegen. Een ongeëvenaarde, specifieke verzorging voor een herboren look.
Soin intense lèvres Secrets de Sothys® > Verjongende lipverzorging die de lippen weer vol maakt en de omlijning ervan doet uitkomen. De lippen worden beschermd en goed gehydrateerd* en voelen zijdezacht en comfortabel aan. Lipstick blijft langer zitten. > Bewezen doeltreffendheid.
Soin global anti-âge destressant Secrets de Sothys® > Een multi-actieve dag/nachtcrème met een geraffineerd parfum en zijdezachte textuur, voor optimaal comfort tijdens het aanbrengen. Deze verzorging beschermt de cellen, herstructureert en verlicht de huidstress, wat een maximaal aantal receptoren beïnvloedt: anti-rimpel, verstevigend, hydraterend*, anti-vervuiling… > Bewezen doeltreffendheid.
Baume lissant corps Secrets de Sothys® > Een globale lichaamsverzorging die veroudering tegengaat, de lichaamshuid opspant en zorgt voor een ontspannende werking. Een ware verjongingskuur van top tot teen. > Bewezen doeltreffendheid.
Eau de Parfum Secrets de Sothys® > Het Eau de Parfum Secrets de Sothys® is vrouwelijk en mysterieus en onderstreept uw elegantie met een zweem van verse citrusaccenten van limoen en bergamot tegen een achtergrond van amber, hout en patchoeli rond een aromatische, bloemige, fruitige kern. Het geheim van geurverleiding vervat in een geraffineerde luxe flacon.

* hydratatie van de bovenste huidlagen.