Reinigen

Dagelijks hopen zich dode huidcellen op aan de oppervlakte van de huid. Door deze huidcellen te verwijderen, bereidt u uw huid voor op de afgestemde verzorgingsproducten en zorgt u ervoor dat de actieve bestanddelen optimaal in de huid doordringen. Uw eerste schoonheidsgebaar is een essentiële stap in de verzorging.

MAKE-UP VERWIJDEREN

NORMALE TOT GECOMBINEERDE HUID Lait démaquillant satiné > Met grapefruit. Voor een veerkrachtige en zachte huid. Lotion douce satinée> Met toverhazelaar, paardenstaart en komkommer, zonder alcohol.

VETTE HUID

Lait démaquillant purifiant > Met kamfer. Voor een schone en frisse huid. Lotion douce purifiante> Zonder alcohol of parfum. Voor een heldere teint.

GEVOELIGE, DROGE HUID EN HUID DIE SNEL ROOD WORDT

Laits de beauté (confort, douceur en clarté) > Romig en kalmerend, voor een soepele en zachte huid. Lotions douces (confort, douce en clarté)> Kalmerend, met natuurlijke extracten, zonder alcohol.

ALLE HUIDTYPEN

Fluide démaquillant douceur bi-phasé yeux et lèvres > Verwijdert alle make-up, inclusief waterproof producten, van ogen en lippen. Getest onder oogheelkundig toezicht.

ALLE HUIDTYPEN Nettoyant du matin vitaminé > Een ultra milde formule met vitaminen (zoete amandelolie, galamboter, kamille-extract).

VETTE HUID

Gel moussant purifiant > Met propolis. Voor een zuivere teint.

GRONDIGE REINIGING

ALLE HUIDTYPEN Desquacrem > Zuiverende en samentrekkende actieve bestanddelen helpen hardnekkige onzuiverheden te verwijderen en de huid te laten stralen. Gommage exfoliant visage > Met haver- en bijenwasextracten. Voor een zijdezachte huid.