Sensai en Kanebo bij Beauty for Me

Kanebo/Sensai

Uiterlijke schoonheid gaat samen met innerlijke harmonie, is het uitgangspunt van de schoonheidsbehandelingen van Sensai.
U verlaat de Sensai salon dan ook niet alleen met een stralend uiterlijk, maar ook uitgerust en opgefrist omdat u even helemaal ontsnapt aan uw dagelijkse bezigheden. Al uw zintuigen worden tijdens de behandeling geprikkeld en verwend.

Idealen

Het Japanse woord Sensai staat voor verfijning, zuiverheid, elegantie en rust. Kwaliteiten die onlosmakelijk verbonden zijn met de Japanse schoonheidsidealen. Sensai laat zich leiden door deze idealen. De formules onderscheiden zich door de toevoeging van de fijnste zijde, natuurlijke ingrediënten en de meest optimale huidverzorgingstechnieken. De producten zijn gebaseerd op unieke schoonheidstradities en geavanceerde huidtechnologie. Ze werken in op de individuele cellen om de huid gezond, soepel en zijdezacht te maken.

Oosterse tradities

Met meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en eeuwenoude oosterse helingtradities biedt de Sensai Salon een uniek programma waarin originele formules, technologie en massagetechnieken samensmelten met eeuwenoude kruidenremedies voor een fysiek en spiritueel evenwicht.

Skin Care

Lichaamsverzorging

Zonverzorging

Make-up

  • Ogen
  • Lippen
  • Teint

Haarverzorging

  • Hair Care Product line

Sensai speciaal

  • Gelimiteerde editie sets