Intraceuticals bij Beauty for Me

Intraceuticals Zuursoftherapie

Zuurstof is het schoonheidsgeheim van o.a. popster Madonna! De O2 Intraceuticals gezichtsbehandeling past zij toe voor elk optreden en elk interview dat zij geeft. Ze is de 50 al gepasseerd maar heeft de huid van een 30 jarige!

Madonna is al lang enthousiast over deze zuurstofbehandeling en zelfs zo dat Intraceuticals haar als boegbeeld mag gebruiken. U kunt hier een videofragment bekijken van de bekende Michelle Peck de schoonheidsspecialiste van bekend Hollywood, waarin zij toelicht hoe zij deze zuurstofbehandeling gebruikt om rimpels en rimpeltjes te verminderen.

Met de O2 Intraceuticals gezichtsbehandeling breng je zuurstof en speciaal ontwikkelde serums onder osmotische druk in de huid. De serums bevatten waardevolle ingrediënten als hyaluronzuur, groene thee, krachtige anti-oxidanten en vitamines. Het is een zeer aangename behandeling die aanvoelt als een frisse massage. Al na één behandeling zult u er mooier en jonger uitzien en u ook zo voelen.

Zichtbare werking vanaf de eerste dag

De zuurstofbehandeling van Intraceuticals is een nieuwe vorm van therapie die al na één behandeling zichtbare verbetering geeft. De huid wordt gelift, voelt glad, fris en stevig aan.

Hoe vaak

Voor een optimaal resultaat adviseren we een kuur van 6 weken met eens in de week een behandeling in ons instituut, gecombineerd met producten van Intraceuticals die u thuis gebruikt om de kuur te versterken. Daarna is eenmaal in de 8 weken genoeg om het resultaat bij te houden. Deze behandeling is voor zowel dames en heren.

Rejuvenate behandeling

Stimuleert de regeneratie van cellen, hyaluronzuur en een hoge concentratie vitamine C vernieuwt elasticiteit en collageen productie.
De huid krijgt meer volume en stevigheid waardoor lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen.

Opulence whitening behandeling

Zeer effectieve plantaardige oplichtende bestanddelen en een zeer hoog geconcentreerd vitamine C hersteld ongelijke pigmentatie, maakt de huid glad en fris, waardoor ze weer gaat stralen. Krachtige anti-oxidanten bestrijden vrije radicalen en een hoge concentratie serums zorgen voor een perfecte hydratatie.

Atoxelene serum

Bevat het meervoudig actief hyaluronzuur voor een diepe hydratatie. Anti-oxidanten bestrijden vrije radicalen en bevorderen een gezonde celgroei. Te gebruiken bij frons lijntjes, kraaienpootjes en rimpels. Dit serum kan alleen gebruikt worden in combinatie met de Rejuvenate of Atoxelene behandeling.

Rejuvenate kuur
6 behandelingen, 1 keer per week, inclusief 3 producten.
Opulence Whitening kuur
6 behandelingen, 1 keer per week, inclusief 3 producten.

Intraceuticals is geschikt voor iedere man of vrouw die er optimaal verzorgd uit wil zien!
Hieronder ziet u de resultaten van een Intraceuticals behandeling.

Voor: Na: