Hayoun bij Beauty for Me

Hayoun

Van top tot teen een verzorgd uiterlijk. Welke vrouw wil dit niet?
Een mooie, reine huid is geen luxe. Verondersteld wordt dat huidverzorging een bewuste instelling tot het lichaam is. Onze huid begeleidt ons een leven lang. Alles wat wij beleven, moet ook onze huid doorstaan. De huid is een barometer van ons lichaam en geest. Het ouder worden is helaas nog onvermijdelijk. Wel kunnen wij één ding, namelijk de merktekens van het ouderdomsproces zo lang mogelijk uitstellen! Een verzorgde huid geeft op iedere leeftijd een esthetisch aanzien.

Methoden

De firma HAYOUN biedt meer dan alleen maar een verzorgingsprogramma van hoge kwaliteit. Wij bieden u niet alleen onze hoogwaardige producten, maar ook onze methoden ter behandeling van verschillende huidproblemen. Deze producten en methoden hebben zich al meer dan 50 jaar waargemaakt en garanderen optimale resultaten!

Hoe werkt de Hayoun-methode?

Veel onderzoek heeft uitgewezen dat een uitwendige behandeling alleen, in het bijzonder bij ernstige huidonzuiverheid en puistjes, maar voor korte tijd een verbetering laat zien. Want de eigenlijke oorzaak wordt in dit geval niet bestreden. Hayoun heeft gedurende vele jaren van research de succesvolle 7-componenten-methode tegen huidonzuiverheden ontwikkeld die effectief van twee kanten werkt: VAN BINNEN EN VAN BUITEN.

De 7 componenten zijn

5 op elkaar afgestemde speciale producten voor effectieve huidverzorging en dieptereiniging bij u thuis. Onzuiverheden van de huid worden behandeld en de vorming van littekens wordt zodoende voorkomen;

6. Het deskundig advies en de intensieve behandeling in de salon door uw schoonheidsspecialiste die u bij al uw vragen de noodzakelijke ondersteuning geeft;

7. Het voedingsplan. Dit speelt bij de Hayoun-methode een doorslaggevende rol. Want pas door de juiste voeding zal de talgproductie verminderen bij hen die aanleg hebben tot huidonzuiverheden. En daarmee wordt het ontstaan van puistjes van binnenuit behandeld en duurzaam vermeden.