Alessandro bij Beauty for Me

Nail spa

NAILSPA is een individuele behandeling voor verschillende soorten nagel. NAILSPA is een uniek nagelverzorging dat is aangepast aan de wisselende eisen van de verschillende soorten nagel. NAILSPA opent een volledig nieuwe wereld van de perfecte nagel door  professionele expertise en een veelheid aan werkzame stoffen heeft NAILSPA een uniek assortiment met een direct zichtbaar resultaat behandeling.

De gladde textuur en fantastische geur composities nodigen u uit in een ​​nieuwe manicure dimensie. Aroma’s van honing melk, marsepein en exotische vruchten transformeren nagelverzorging in een sensueel genot.

NAILSPA combineert de traditionele know-how van aromatherapie met de nieuwste kennis in cosmetica. Aangenaam essentiële oliën en zeer effectieve plantenextracten leiden tot zichtbare resultaten op de behandeling nagels en nagelriemen.

Hands up

Handen als zijde!!

Vrouwen handen kunnen boeien en verleiden, strelen en werken. Handen zijn het visitekaartje van elke vrouw, daarom verdienen ze bijzondere aandacht.

In samenwerking met ervaren dermatologen hebben wij een mooi hand verzorgingsproducten ontwikkeld, Hands Up ®, een handverzorging collectie, die reageert op alle behoeften van onze handen – afhankelijk van de leeftijd of de conditie van de huid.

Naast een hoge kwaliteit bevat Hands Up ® een mengeling van individuele natuurlijke hulpbronnen. Alle Hands Up ® producten hebben een ding gemeen – de Biopearl complex van de zoetwater parel. Deze actieve stof booster bestaat uit hoge kwaliteit enzymen, waarvan is aangetoond dat deze de huid intensieve verzorgt en de huid beschermt. Het is niet zonder reden dat Hands! Up ® werd bekroond met de Prix de Beaute als Beste Handverzorging product!

Lac Sensation

Klik hier voor meer informatie

Nail Polish

Geinspireerd door de “Fashion” steden Parijs – Milaan – New York – Londen

48 nieuwe mode kleuren met een nieuwe gepatenteerde formule van Alessandro.
 
Wij houden van kleuren – is het motto Alessandro International. Sinds de ontdekking van de eerste nagellak 85 jaar geleden, is er veel veranderd. De duurzaamheid en de  helderheid van de kleuren zijn door middel van een enorme verandering zo goed en zijn sterk verbeterd met de nieuwe generatie van nagellakken.
Vandaag de dag zijn nagellakken een onderdeel van mode & lifestyle en zijn net zo belangrijk en trendy als tassen, schoenen en andere accessoires. Daarom is een breed scala aan kleur uiterst belangrijk. Alessandro International ontwierp 77 top fashion kleuren.

De nieuwe gepatenteerde formule voor nog meer glans op de nagels:

* Ongelooflijk lange levensduur
* Droogt snel
* Geen splinters                                    
* Smooth & streak gratis applicatie
* Hoge kleur intensiteit als gevolg van UV-absorber
* Beschermt de nagels
* High gloss shine 

Base & Top Care

BASE-EN TOP CARE Voor een perfecte resultaat completeert Alessandro International het uitgebreide gamma van decoratieve nagellakken met drie speciale voedende polish: een ridge filler, een basislaag en een top coat. De ridge filler zorgt voor een glad oppervlak, vult oneffenheden in de nagel en beschermt de nagel tegen uitdroging. De basislaag biedt bescherming tegen uitdrogen en zorgt voor een substraat dat de toepassing van nagellakken vereenvoudigt. De top coat voorkomt dat een snelle afbladderende van de nagellak. De droogtijd van de nagellak wordt verminderd en de nagel krijgt een extra beschermende coating aangebracht.

 

French Manicure

French Manicure biedt u alles wat u nodig hebt voor een trendy French manicure look. Of het nu in de klassieke stijl of met glamoureuze highlights: hier vindt u alles wat uw nagels zal veranderen in een elegante verzorgde blikvangers.

Ervaar de Franse stijl en geniet van het savoir vivre!

Pro White

Voor heldere, mooie nagels!!

Perfect gemanicuurde nagels die schitteren en er goed uitzien. PRO WHITE zal helpen om het goed gemanicuurde uiterlijk van de nagels te behouden, en te beschermen tegen het vergelen van de nagel. De PRO WHITE collectie is voor natuurlijke en kunstmatige nagels en maakt de manicures bijzonder effectief. PRO WHITE is verkrijgbaar in verschillende tinten, afhankelijk van het huidtype en het gewenste effect.

Pedix

Love your Feet!

Frisheid en bescherming voor de voeten!
Voetverzorging wordt steeds meer en meer belangrijk voor veel mensen omdat het niet alleen de gezondheid en het welzijn van de voeten bevordert, maar ook onderdeel van het totaalbeeld is van een goed verzorgd lichaam. Het gebruik van de produkten moet snel en eenvoudig uit te voeren zijn, en zichtbare resultaten tonen. De cosmetische voetverzorging lijn voldoet precies aan deze eisen en brengt een zuiver gevoel van welzijn door middel van haar natuurlijke grondstoffen en de fantastische aromatische geur!