Complete lichaam- en gezichtsverzorging bij Beauty for Me

Beauty For Me

Beauty for Me biedt het totaalconcept op het gebied van huidverbetering en huidverjonging door middel van esthetische gezichts- en lichaamsbehandelingen. Onze visie is als volgt: “Er goed uitzien geeft een goed gevoel en dat is de kracht van schoonheid!”

Beautyspecialistes

De schoonheidsbehandelingen worden uitgevoerd volgens de nieuwste technologieën en met de modernste apparatuur. In een rustige ambiance wordt u behandeld door de vakkundige en gediplomeerde beautyspecialistes/pedicures Kelly, Debby en Kristy.

Topmerken

U heeft ruime keuze uit diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen van de topmerken Sothys, Hayoun, Sensai van Kanebo, Alesssandro en Karaja. Deze merken hebben verschillende producten en behandelingen voor antiveroudering, antistress, wisselende seizoenen en huidversteviging. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een pedicure of manicure.

Huidverjonging

Om de huid te verfrissen, een oppepper te geven, egaler en jonger te maken, hanteren wij diverse methodes. U kunt kiezen voor microdermabrasie, IPL Skinrejuvenation of de spectaculaire anti-rimpelbehandeling met zuurstof: O2 Intraceuticals. Dit zijn huidverjongende zuurstofbehandelingen, bekend van gebruik door beroemde filmsterren. En nu ook met de revolutionaire MicroSkinPolish van MedCos, een nieuwe innovatieve oplossing voor behandeling van rimpels, grove poriën, acne littekens, slechte huid, verslapte huid en striae.

Ontharen

Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch ontharen, harsen en ontharen met de IPL- methode. Hiermee kan het haar overal op het lichaam permanent worden verwijderd tegen een zeer gunstige prijs. Daarnaast werken wij ook met de T-Away voor behandeling van couperose, wratjes en pigmentvlekjes.

Mannen en jeugd

In ons instituut zijn dames, heren en jeugd met een probleemhuid van harte welkom. Door exclusieve mannenbehandelingen van SOTHYS kunnen wij veel meer mannen helpen om hun huid te verbeteren of te verjongen. Dat is tegenwoordig geen taboe meer! Voor de probleemhuiden geven de producten van Hayoun weer uitstekende resultaten. Dus schroom niet en kom langs.

Duobehandelingen

Er zijn twee beautybehandelruimtes, waaronder één ruimte met twee behandelstoelen waar duo behandelingen gegeven kunnen worden. Leuk om samen met een vriendin, moeder, zus of vriend tegelijkertijd een heerlijke behandeling te ondergaan. Op afspraak overdag of ’s avonds mogelijk.
Tevens beschikken wij over feestelijk verpakte cadeaubonnen, een leuk idee om uw vrienden, familie of relaties origineel mee te verrassen.

Ons instituut is lid van de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging ANBOS.