Dé opzienbarende huidverjongende zuurstofbehandeling van Madonna, O² Intraceuticals, met direct resultaat!

Hoe werkt het?

Nadat de huid grondig gereinigd is, wordt onder zeer hoge druk pure zuurstof aan de huid toegevoegd, wat de werking van de serums versnelt. Deze serums hebben een basis van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid, alsmede krachtige anti-oxidanten. Het is een totaal pijn- en naaldloze behandeling van 45 minuten.

Zichtbare werking vanaf de eerste dag!

Vanaf het moment, waarop u de salon uitgaat, ziet u een zichtbare verbetering van de huid. De huid voelt steviger, fris en glad aan en de rimpeltjes zijn duidelijk zichtbaar vermindert. Maar dat zijn niet alle voordelen, Atoxelene remt ook de vorming van nieuwe rimpels af en laat u er langer jong uitzien.

Behandeling

Deze zuurstofbehandeling is een geheel nieuwe vorm van therapie, die uitsluitend door geselecteerde schoonheidsspecialisten en huidartsen wordt uitgevoerd.
Wij adviseren een kuur van 6 behandelingen 1x per week. En om het resultaat vast te houden, regelmatig een onderhoudsbehandeling.

Thuishandeling

Tijdens de kuur gebruikt u thuis producten, die speciaal zijn afgestemd op de zuurstofbehandeling en ondersteunend werken, voor een optimaal resultaat.

Rejuvenate, als uw huid strak, vermoeid en droog is.
Opulence whitening, voor de vermoeide- en droge huid, die ook pigmentvlekjes heeft.
Atoxelene is speciaal voor O² Intraceuticals ontwikkeld en geeft direct zichtbaar resultaat, dat u kunt zien en voelen.

Ook eenmalig

Eén behandeling is ook uitermate geschikt, om er extra goed uit te zien voor een bijzondere gebeurtenis, zoals trouwerij, feest etc.