MicroSkinPolish

Huidverbetering op een milde en pijnloze manier.

Rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde en of verslapte huid? Tot voor kort dachten we dat dat je voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch chirurg terecht kon. Nu weten we dat wij als gecertificeerde MedCos Partner ook een geweldig resultaat kunnen bereiken op een milde en pijnloze manier… Met de revolutionaire MicroSkinPolish van MedCos, een nieuwe innovatieve oplossing voor huidverbetering. De MicroSkinPolish is innovatief omdat het 3 technologieën in één behandeling combineert en het mogelijk maakt een complete behandeling aan te bieden voor huidverbetering en huidverjonging. Micro Skin Polish maakt gebruik van:

  • Microdermabrasie
  • Low Level Laser Technology
  • Skin Polishing

De Micro Skin Polish-behandeling

Iedere behandeling wordt volgens 3 stappen uitgevoerd voor een duurzaam en niet te evenaren resultaat.

Stap 1 Microdermabrasie 
Bij microdermabrasie word een dun (micro) laagje van de huid (derma) tot in de papillaire laag afgeschaafd (brasie) met behulp van zeer fijne kristallen. Het is een middel diepe peeling die totale regeneratie van de huid bewerkstelligt. Door de verwijdering van oude huidcellen uit de opperhuid wordt de huid gestimuleerd tot een natuurlijke aanmaak van nieuwe huidcellen.

Stap 2 Low Level Laser Therapie
Ook wel koud Laser genoemd, is een biostimulatie en heeft het vermogen om weefsels op celniveau te herstellen. De intensiteit van diodelasers is niet zo hoog als een chirugische laser en daardoor ontstaat er geen verwarmingseffect. Door licht in speciale golflengtes op de huidcellen te laten inwerken, wordt de stofwisseling – de afvoer van afvalstoffen en de aanvoer van voedingsstoffen binnen de cel geactiveerd, hierdoor verbeterd de functie van de cel tot 70%. De cel krijgt weer kracht en waardoor diverse huideigenschappen zoals elasticiteit worden verbeterd. Bij meerdere behandelingen treedt herstel van het celweefsel op.

Stap 3 Skin Polish (voeden & beschermen)
De afsluitende fase voedt en beschermt de huid. De actieve werkstoffen die op de huid worden gebracht, bevatten o.a. vitamine, anti-oxidanten en een SPF beschermingsfactor.  De behandeling werkt ontspannend en energie stromen worden gestimuleerd waardoor de huid tot rust komt.

Kwalitatief hoogwaardige en veilige producten

De producten die bij de MicroSkinPolish behandeling worden gebruikt zijn allen van zeer hoge kwaliteit. Er wordt een hyaluronzuur gebruikt welke effectief in uw huid wordt gesluisd. De hyaluronmoleculen kunnen zich tot 30 keer uitzetten door vochtopname waardoor oneffenheden in uw huid opgevuld worden (vergelijkbaar met een spons). Hyaluronzuur is een huideigen stof waardoor het niet schadelijk is en zeer natuurlijke resultaten oplevert.

In beauty vaktijdschriften bestempeld als dé introductie van 2010!

Bij Beauty for Me heb je keuze in MicroSkinPolish behandelingen:

  • MicroSkinPolish gezicht | 45 min. | € 98,-
  • MicroSkinPolish gezicht/hals/decollete | 60 min. | € 139,-

Het resultaat na een kuur van ongeveer acht behandelingen: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid.

http://www.youtube.com/watch?v=TdAYKP_MljM&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=oe0oDLF1oRo&feature=related

Geïnteresseerd of heeft u een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact op of maak telefonisch een afspraak 0174-623003