IPL Huidverjonging

Met Intens Puls Licht kunnen de verschijnselen van huidveroudering worden tegen gegaan. De huidstructuur zal verbeteren en toont gezonder, frisser, egaler en jonger.
De warmte van de lichtflitsen wordt door de huid opgenomen waardoor het pigment vervaagt en de poriën fijner worden. Daarnaast worden de huidcellen gestimuleerd en wordt er nieuw collageen aangemaakt.

Optimaal resultaat

Afhankelijk van de leeftijd, verouderingsverschijnselen en huidconditie zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Omdat het verouderingsproces van de huid gewoon doorgaat, adviseren wij iedere 3 maanden een onderhoudsbehandeling om het resultaat optimaal te houden.

Combinatie behandelingen

Om het resultaat van de huidverjongende behandeling nog meer te optimaliseren adviseren wij dit te combineren met microdermabrasie behandelingen en/of mesotherapie en aanvullende huidverjongende cosmetica voor thuisgebruik.

Voor alle IPL behandelingen geldt:

  • Dat er na een succesvolle behandeling altijd weer acne, couperose, huidveroudering of haren kunnen ontstaan, waardoor nabehandelingen noodzakelijk zullen zijn. Dit varieert per persoon hoe vaak u terug zult komen.
  • Dat er tijdens de behandelingen en 4 weken na de laatste behandeling de zon en zonnebank vermeden moet worden i.v.m. pigmentverschuivingen.
  • Dat wij u met klem aanraden om een sunblock te gebruiken als u toch met de zon of met UV-straling in contact komt!
  • Dat wanneer de huid niet gekleurd is door de zon, dus zo licht mogelijk, het resultaat het beste zal zijn.
  • Dat er geen opblekende crèmes, antibiotica, huidverdunnende producten e.d. gebruikt mogen worden, omdat dit de huid kan verbranden waardoor pigment- en littekenvorming kan ontstaan.
  • Dat er een klein percentage is die niet op de behandeling zal reageren.