asa2 ASA Peel

U wordt ouder en dat laat uw huid duidelijk merken: ze verliest haar fijne structuur, rimpels worden dieper, de huid verdikt en de verzorging van de onderste huidlagen wordt moeilijker. De huid wordt moe, oneffen, vlekkerig en ze verliest haar gezonde glans.

De ASA PEEL® Intensiv-behandeling gaat deze symptomen gericht tegen. Door een natuurlijk peelingproces wordt de huid systematisch afgeschilferd, ze wordt minder dik en krijgt fijnere poriën. De basaallaag wordt gestimuleerd tot regeneratie. Een nieuwe, frisse en beschermende hoornlaag wordt aangemaakt en de huid krijgt haar normale dikte terug.

De ASA-Methode kuurbehandeling is een speciale productcombinatie voor professioneel gebruik met een extreem hoog aandeel fruitzuren ter verbetering van de sterk verhoornde huid met rimpeltjes, ongewenste pigmentatie, onreinheden en/of vlekjes.

De kuurbehandeling bestaat uit de volgende stappen:

PRE-CLEANSING

Intensieve reiniging en optimale voorbereiding van de huid op het oplosmasker.

EXFOLIATING MASK STRONG

Een masker  met hoog geconcentreerde fruitzuren.

POST-CLEANSING

Reiniging die verwijdert eventuele restjes van het oplosmasker, neutraliseert en bereidt de huid voor op de afsluitverzorging.

FINISHING CARE

Verzorging werkt normaliserend en kalmerend op de huid.

Door deze speciale behandeling met hoog geconcentreerde fruitzuren worden verhoornde afgestorven huidcellen verwijderd en de celdeling versneld. Het vochtgehalte in de huid herstelt zich, storende pigmentatie verbleekt, rimpels worden minder uitgesproken en de energietoevoer naar de huid wordt gestimuleerd. De huid ziet er jeugdig fris uit!