Echte mannen laten zich verzorgen bij Beauty for Me

heren salonBij Beauty for Me verwelkomen wij al jaren de man in onze schoonheidssalon. Of hij nu komt voor de ontspanning of voor het behandelen van zijn acné huid is om het even, ook de man vindt bij ons rust en krijgt een schone huid mee naar huis. Overbelasting door zwaar lichamelijk werk, last van gespannen schouders, moe van het weer of gewoon voor de totale ontspanning. Beauty for Me biedt professionele behandelingen aan op het gebied van gezicht, lichaam, handen en voeten. Ook voor ontharen en massages kunt u bij Beauty for Me terecht.

Gezichtsbehandelingen

De gezichtsbehandeling van onze beautyspecialiste is gericht op het reinigen en verzorgen van de huid. De huid goed verweken geeft een prima opening voor het verwijderen van onzuiverheden. Door aangepaste producten te gebruiken verzorg je deze huid optimaal. Maar bovenal is de ontspanning aanwezig in de gezichtsbehandeling. Tijdens de massage nemen wij uitgebreid de hoofdhuid mee. Dit is goed voor de doorbloeding, maar zeker ook heel ontspannend. Zeker als je veel aan je hoofd hebt, drukke baan, voel je je gedachten even wegvloeien. Na het afsluitend masker voel je je helemaal als herboren!

Lichaamsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen worden uitgevoerd met het merk Sothys. Heeft u bijvoorbeeld last van een onzuivere rug dan kunt u bij Beauty for Me uw gewenste behandeling vinden. Voor de zomerperiode is een lichaamsbehandeling een ideale manier om de huid voor te bereiden op de zon, na de zomerperiode om de huid weer te laten herstellen. Maar de lichaamsbehandelingen zijn vooral ook ontspannend.

Ontharen

Ontharen gebeurt bij Beauty for Me door middel van harsen, epileren of IPL . Epileren wordt voornamelijk gedaan bij de wenkbrauwen. Als u grotere oppervlaktes wilt laten ontharen, kunt u kiezen voor IPL of harsen. Na het harsen blijft uw huid 3 tot 6 weken haarloos. Met IPL zorgen we ervoor dat de haren permanent verdwijnen. Hiervoor zijn gemiddeld 10 behandelingen nodig. Wij adviseren u om een gratis intakegesprek hiervoor te maken.

Ook kunt u bij ons terecht voor pedicure en manicure speciaal voor de mannen.