Manicure en pedicure bij Beauty for Me

starterkit striplacStriplac van Alessandro

Een nieuwe, revolutionaire, sensatie van Alessandro!
Hier heeft de vrouw van vandaag al lang op gewacht,
De beste lak ooit!

Een revolutionaire gellak voor thuisgebruik die tot 10 dagen blijft zitten, waarmee consumenten thuis een saloneffect kunnen creëren.

Een starterskit bevat reinigingspads, een `Twincoat` (een combinatie van een base- en een topcoat), gellak in de kleur classic red, een led-lamp, een vijl en een bokkenpootje. Na elk laagje lak kunnen de nagels gedroogd worden door deze onder de led-lamp te houden. Als resultaat worden glanzende, mooi gelakte nagels beloofd die tegen een stootje kunnen. Nagellak die niet afbladert, geen enkel oplosmiddel of nagellakremover ter verwijdering nodig heeft. Striplac wordt gewoon losgetrokken wanneer de kleur verwisseld moet worden. Toch is Striplac een nagellak en geen folie! En eenmaal losgetrokken is de natuurlijke nagel daaronder gezond en onbeschadigd!

Overzicht van de voordelen:

 • Snel Peel-Off verwijderen
 • Zonder Aceton/Remover/Oplosmiddel
 • Houdt zich tot 10 dagen
 • 60 seconden uitharden onder LED – geen droogtijd
 • Hoogglans tot op de laatste dag
 • Krasbestendig, zonder af te bladeren
 • Beschermt en verstevigt de natuurlijke nagel
 • Eenvoudig aanbrengen

De artikelen uit het starterspakket kunnen uiteraard ook los besteld worden, evenals de vele kleuren die beschikbaar zijn. De Striplac komt in 24 trendy lakkleuren.

Vrouwen die tot nu toe gewone nagellak gebruiken en ontevreden zijn over de onhandige droogtijd of zich ergeren aan het snel afbladeren zullen enthousiast zijn over Striplac.
Want Striplac is de beste lak ooit!

 

1178StriplacKlik op de afbeelding om het filmpje te bekijken hoe Striplac stap voor stap werkt.

 

 

 

 

FAQ

   1 Wat te doen als ik Striplac niet goed kan verwijderen??

De houdbaarheid van Striplac kan na elk opvolgend lakken verhoogd worden, omdat de natuurlijke nagel wordt beschermd & verzegeld. Oliën & vocht kunnen zich niet meer aan het oppervlak vastzetten. De nagel wordt droog & broos. Bij regelmatig gebruik van Striplac zou op het volgende gelet moeten worden:

 • Voor elk nieuw lakken met Striplac het nageloppervlak met de multivijl polijsten, zodat een glad oppervlak ontstaat. Dit maakt een nog eenvoudiger lostrekken van Striplac mogelijk.
 • Mochten bij het lostrekken van Striplac keratineschubben van de natuurlijke nagels mee loskomen, dan definitief bij een volgend verwijderen de Peel-Off Activator gebruiken. In dit geval zouden de nagels voor iedere volgende behandeling met de multivijl gepolijst moeten worden om een glad oppervlak te creëren.
 • Houdbaarheid & verwijdergedrag variëren per nageltype. In slechts enkele gevallen & bij kunstnagels laat Striplac zich niet eenvoudig lostrekken, maar hecht deze juist bijzonder intensief.
 • Dan definitief de Peel-Off Activator gebruiken! In geen geval de verf gewoon lostrekken! Mocht het verwijderproces zich niet zoals beschreven uit laten voeren, dan is het advies om professionele hulp in een Striplac-Point op te zoeken.

striplac in hand2 Wat te doen wanneer Striplac zich niet goed houdt?

De houdbaarheid van Striplac is sterk afhankelijk van de toestand van de natuurlijke nagel en van het evt. gebruik van medicijnen. Hoe droger de natuurlijke nagel is, des te langer duurt de hechting, is de nagel vettig en dun, dan is de houdbaarheid des te korter. Wanneer de lak van individuele nagels al na korte tijd vanzelf los raakt, alleen de desbetreffende nagels opnieuw lakken. In geen geval alle nagels lostrekken en opnieuw lakken! Aanleiding voor het individuele loslaten zijn meestal lakfouten: hier werd Striplac of Twin Coat te dik of op de huid aangebracht. Nagels met een bijzonder glad oppervlak zouden vóór het lakken met Step 2 van de multivijl mat gemaakt moeten worden, zodat de Striplac optimaal houdt.

   3 Wat doe ik als mijn natuurlijke nagel door Striplac beschadigd lijkt??

Door het dragen van Striplac voelt de natuurlijke nagel zich dikker aan, het oppervlak verkrijgt door Striplac extra stevigheid. Als deze versteviging bij het lostrekken wegvalt, voelt de natuurlijke nagel zich dunner aan (wat natuurlijk niet het geval is). In deze situatie wordt Twin Coat als beschermlaag aangebracht, ook als geen nieuw kleurlakken gewenst is. Mocht Striplac gedurende een langere periode gebruikt worden, dan zou men na bepaalde tijd een korte lakpauze moeten inlassen, zodat de natuurlijke nagel kan herstellen en “bijvetten”. Dit proces kan door speciale alessandro verzorgingsproducten (bijv. Mango Nail Serum van Nail Spa) versneld worden.