Complete gezichtsbehandelingen bij Beauty for Me

Een van je mooiste dagen in je leven… je trouwdag…

Juist dan wil je er op je allermooist uitzien. Om deze dag de bruid en bruidegom te laten stralen hebben wij verschillende bruidsarrangementen. Onze beautyspecialistes kunnen u door verschillende behandelingen voorzien van een stralend uiterlijk. Ook kunnen wij op de dag zelf de bruid (en eventueel de bruidegom) voorzien van een mooie bruids make up. Door de juiste kleuren te gebruiken, die we tijdens een proefmake up samen bepalen, wordt u de mooiste bruid.

Bruidsarrangement Bride to be

Gezichtsbehandeling 60 minuten, manicure incl lakken, cosmetische voetbehandeling inclusief lakken, proefmake up en bruids make up. 

Bruidsarrangement Bride to be luxe

Gezichtsbehandeling 90 minuten, manicure, cosmetische voetbehandeling inclusief lakken, rug/nek massage, proefmake up en bruidsmake up.

Bruidsarrangement Bride to be diamond luxe

Gezichtsbehandeling 90 minuten, manicure, cosmetische voetbehandeling inclusief lakken, Hanakasumi lichaamsbehandeling  proefmake up en bruidsmake up.

Bruidsarrangement Husband to be

Gezichtsbehandeling 75 minuten, rug/nek massage.

Bruidsarrangement Total Honeymoon

Arrangement voor de bruid en bruidegom bestaande uit gezichtsbehandeling 75 minuten, rug/nek massage, en voor de vrouw een proefmake up en bruidsmake up.

* Uiteraard zijn deze arrangementen uit te breiden met andere behandelingen zoals de MicroSkinPolish, Intraceuticals of LacSensation, vraag bij de beautyspecialiste een goed advies.

** Er is ook een mogelijkheid dat de beautyspecialiste op locatie komt voor de visagie. Hier wordt een uurtarief voor gerekend van  € 60,= excl de reiskosten.

*** Uiteraard zijn wij er ook voor uw gasten en naaste familie. Denk aan uw moeder, schoonmoeder, zusje(s), schoonzusje(s), bruidsmeisje(s), de getuigen en uw beste vriendin(nen).